Rasande inlägg

Det är inte friskt hur roligt jag har åt USA just nu. Nu är alltså alla som ställer upp i valet konservativa till bristningsgränsen, inte en enda obam-ig människa så långt ögat når. Det är bara sådana där "familjefäder" med mörkt backslick och manchesterbyxor som tycker att "kvinnor ska ändå vara kvinnor" och "ett liv är ett liv från befruktningsögonblicket" och "vaddå om vi tillåter såna där gays i armén lär de väl få HIV hela bunten".

För Amerika - bakåt i tiden. Eller? Jaha. Jaja, men don't come crying to me när det går åt helvete. Konservatism leder ingenvart, det har vi redan fått bevisat ett antal gånger. Varför inte blicka framåt istället?
Jim, om det var du som råkat bli gravid skulle du väl inte vara så jävla mån om detta "liv" som antagligen inte ens har något medvetande och skiter till 100 % i om det aborteras. Om det var så att du blev kär i andra män skulle det eventuellt (men det här är bara en vild gissning) kännas lite diskriminerande att inte vara tillåten att gå i armén beroende på om den som du delar säng med har äggstockar eller ej. Och om du faktsikt hade äggstockar själv skulle du fatta att det inte är nåt inbyggt, det här med rakade ben och skygga små leenden - det är en fucking norm som nu räknas komma levererad tillsammans med fittan och som ska bejakas från barnsben till dödsbädd.

Oh my dear lord of sweetness and tudelidu jag blir ju fullkomligt rasande på det här. Vad är det för fel med landet som har inflytande över hela resten av världen?   



   

Kommentarer
Postat av: hejhej

Mittendelen <3 bra formulerat!!!

2012-01-25 @ 23:28:15
URL: http://neque.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0