Zvar 2




SVAR: Edith

För att alla som inte tycker om min blogg är våldtäktsmän. Skämt åsido. Jag vet inte om den nu är särskilt bra. Jag försöker väl skriva om saker som kan vara intressanta för folk, inte bara vad jag gjort idag och vad jag har på mig.


SVAR: Nelly

Till att börja med: that's the spirit I've been looking for!
Okej, jag bryr mig inte särskilt mycket om Tintin ärligt talat. Gillar dock kombinationen av den oerhört rasistiska tolkningen av folket i Kongo kombinerat med the fact that Tintin anses vara en gayikon. Kan inte bestämma sig för om den ska vara pk eller inte, liksom.

Jag klädinspireras som sagt av Veronica Maggio men också typ alla andra jag lyssnar på i hela vääärlden. Sedan är kompisar en ganska inspirationskälla också. Men ibland kan man ju se något fint på stan eller i ett reportage och bara "SHOOT!".

Finaste filmscenen är när Simba kliver upp på klipporna i regnet och ryter och alla lejoninnorna också ryter medan Scar blir uppäten av hyenorna. LÄTT.



1) Paprika är inte någon favorit. 2) Nej, ananas på pizza är ett av de få undantagen man får göra om man lever under livsåskådningen "ingen frukt i maten". Som jag gör.


SVAR: Martinajhrsd

Jag skulle vilja påstå att livet i allmänhet ser ganska bakis och ful ut för tillfället. Inte dess bästa dag. Och ja, din fantasi är dålig. Rehaba snarast i Narnia.



Frågor kan i övrigt ställas när som helst. Jak blir så klad så om du ställer frågor. Puss och kram bajsbanan!

 


Kommentarer
Postat av: Nelly

Svar på svar:

1. Du är en skymf för vår vänskap om du inte bryr dig om Tintin. Gå och göm dig under en sten.

2. Nu när vi har klädbytarvecka så vill jag ju tillägga att du liksom tvångsinspireras av mig. Åtminstone fyra dagar till. :DDD

3. Den är fin. ryyyyyysningar längs hela ryggraaaaaaden

4. Du ljuger. Paprika är asgott.

5. I sanning, kamrat: ananas på pizza smakar ondska och sverigedemokrat.

2011-11-21 @ 22:07:56
URL: http://frokennelly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0